Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров не скри разочарованието си след

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Старши треньорът на Спартак Васил Петров: Много са факторите за загубата

Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров не скри разочарованието си след изразителната загуба с 0:5 от Лудогорец. " Соколите " към момента търсят първа победа в елита и след четири кръга имат единствено една точка.

Наставникът на варненци отдаде заслуженото на публиката на Спартак, която не спря да поддържа своите любимци от самото начало, макар отрицателния резултат.

" Нямам думи за нашата аудитория, която не стопира да ни поддържа. И при 3, и при 4, и при 5 на 0. Това е нещо неповторимо. Радвам се, че съм част от този тим ", стартира Петров, предава Спортал.

Много са факторите за загубата - неумелост, бяхме респектирани доста. Няма потребност да се оправдаваме. Голяма е разликата в класите. Превъзхождат ни във всяко едно естество. Има отчаяние у мен. Исках да влезем крепко в мача и да не получим ранен гол. Точно това се получи, за жал. 

Няма място за навеждане на глава. Трябва да се работи крепко. Ако бяхме взели нещо от първия кръг, нещата може би щяха да са по-различни. Програмата е тежка, загубихме от три стойности тимове, които бяха в първата шестица предишния сезон. 

Има 4-5 тима в България, които са на друго равнище - разнообразни бюджети, футболисти. Колкото и да работим тактически и да се приготвяме оптимално, класата е друга. По-бавни бяхме от тях. Срещу останалите тимове, до които се доближаваме, би трябвало да си върнем увереността ", съобщи още наставникът на " соколите ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР